I'M YOURS UNTIL WE DIE

Dagen har bjudit på mycket gott. Tog en fika med den as efterlängtade Bella. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och så Peace&Love. Hur taggat är inte det? Sen tränade jag, åkte hem med min man och han gjorde sedan en fin middag till oss. Nu står han i duschen och jag ska bädda rent i sängen. Imorgon är en låång dag, som alla andra tisdagar. Och det är smärtsamt att säga hur mycket jag måste plugga denna veckan - blä, jag vill ha sportlov.


Jag älskar dig!

TAKE OFF YOUR COLOURS

Nyklippt och nyfärgad direkt från stockholm. Resultatet på färgen är bra men är lite missnöjd med det korta håret. Jag slänger i lite löshår om ett tag och lever tills dess med uppsatt hår. Plus att jag börjat äta 'hårtabletter', Hårform kallas dom. Har ätit dem förutom och dom har gjort resultat. Så nu ska jag kolla runt lite på löshår och samtidigt kolla på Blood diamond som går på tv4 just nu.

Jag gjorde håret hemma hos en bekant i Stockholm. På hemvägen, då vi hade as bråttom hem till Solsidan, så hamnade vi en bilkö. Vi stod stilla i en halvtimme och jag missade solsidan och min kväll var förstörd.






SO I CAN PUSH YOU OFF ME

Sov hos min prins i natt. Kom hem till mamma för ett tag sen. Jag plockade fram cykeln som stått orörd i källaren i tre månader, cyklade till gymmet - det var stängt. Så jag cyklade tillbaka.
Nu är jag nyduschad och har precis ätit. Nu väntar en kväll med b-rudarna. Imorgon åker jag till stockholm och fixar klart mitt hår - äntligen!!!

YOU'RE MY SUNSHINE

Idag var tanken att jag skulle åka och träna, som det flesta andra dagar. Men bestämde mig för att åka hem. I stället tryckte jag i mig en pizza på lunchen. Jag har varit på hindermässan en sväng med min älskade pappa och kollat runt lite, like the old days. Imorgon blir det en vända till fast med pojkvännen. Och då ska det köpas allt gott som går att tänkas hitta.

Lillasyster Hilda har fått en ny Pippi tröja, hel nöjd. Pippi är hennes idol.




Nu ska jag invänta livets kille. Och äta pannkakor.

YOU'VE GOT YOUR HEADPHONES ON AND YOU'RE DANCING

Nu åker jag till skolan. Det är vårväder ute (vet dock inte hur kallt det är) så Imogen Heap får vara med mig i öronen - hon är vår.


I DREAMED A DREAM

Tänk att jag sitter och pluggar ikväll igen. Mina bussiga klasskamrater lämnade över våran gruppuppgift till mig, så nu har jag ju något att göra.
Jag har både gymmat och dansat idag - rekommenderas ej. Jag är helt slut och vill bara gå och lägga mig. Helst bredvid min man, men den turen har jag inte haft på flera dagar. Men imorgon! Imorgon.

Ha en bra kväll och natt ni som kan.

BOTH SIDES OF THE STORY

Jag orkar inte blogga idag. Måste plugga. (och drömma mig bort till varmare tider för att inte deppa ihop). Ses

WHO WANT'S YOU MORE THAN ME

Med Grease musik i bakgrunden som min minsta syster dansar till, så är jag ganska nyligen hemkommen. Har haft en lång skoldag och några timmar i stallet med Hanna. Jag är skit trött just nu och ska hoppa in i duschen om en kort stund för att bli av med hästlukten. Efter det skulle jag egentligen behöva plugga en del men, får se hur det blir med den saken. Hoppas våren är på ingång, jag är så trött på mörkret.



På tal om mörker så kopplar det såhär års till vinter. Och jag är så trött på vinter så jag kan kräkas. Jag längtar till våren så jag kan spricka. Vid den här tiden så brukar jag känna mig ganska osäker på mig själv och har nu kommit fram till att det inte beror på mig, utan på vädret. Jag är ingen vinter tjej överhuvudtaget. Jag hatar vintersporter och jag har svårt för vad man ska ha på sig för kläder. Skor, jackor osv. och har där med svårt att acceptera att conversen är för kalla. Och eftersom att jag inte trivs i det jag har på mig så blir det lätt så att jag känner mig obekväm. Jag går mest runt och drömmer mig bort till värmen, men så kul ska vi väl inte ha det. Så just nu bär jag mina converse i en protest mot vintern. Jag hoppas på en tidig vår.

TIME'S UP, SLEEP WELL

MEN vad tiden rinner i väg. Att gå upp tidigt kräver en lång och skön sömn så det är dags att gå och lägga sig om den ska bli någe lång. Det bekymrar mig dock att jag sover ensam, utan min kung i natt. Och något mer som bekymrar mig är att vi har en lång skolvecka framför oss. Why God, whyyyyyy?

BURGERKING

Filmen igår var riktigt bra. Spännande och mäktig från början till slut. Och det är riktigt sorgligt att det bara är en film kvar, för man har ju följt Harry på bio i flera år. Men nog om det. Efter bion mötte vi upp Martin. Vi var hemma hos Ludwig några timmar och gick sedan till Burgerking.
Helgen har haft mycket att bjuda på och jag är himla nöjd med det.






Vi är kanske inte det snyggaste paret i stan direkt ;)

THE DEATHLY HALLOWS

Ikväll ska jag och min man på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag skäms över att jag fortfarande inte sett den.





YOU SAID THAT YOU WOULD DIE FOR ME

y



You must live for me too.

JUST SAYING

När jag har tid och ork så ska jag ändra design på bloggen. Vilket kan bli redan ikväll. Just sayin'.
Nu åker jag iväg och handlar.

PLEASE DON'T

I know what you're thinking, but darling you're not thinking straight.
Who are you calling at this hour? Sit down, come round, I need you now. We'll work it all out together, but we're getting nowhere tonight.
Now sleep, I promise it'll all seem better, somehow in time.
Trust me on this one. I've got a bad feeling, so trust me on this one.
You're gonna throw it all away with no hesitation.

I've never seen you like this. You're scaring me to death.


come home

Har livets kille hos mig ikväll! Min syster och mamma har kört in till sjukhuset för att systra mi har fruktansvärt ont i magen. Om det är allvarligt eller inte har jag inte fått något besked om. Och i såntfall skulle jag tippa på att det är blindtarmen som spökar. Och då tycker jag synd om henne, 'been there done that' som man brukar säga. Älskade syster.

NU: Lite gröt och senare krypa ner under täcket med killen.
Förresten har jag en fruktansvärd träningsvärk i rumpan. Pain in the ass.


hårinpackning och en bortsprungen vän

Har hunnit med att gymma och dansa idag (och gå i skolan). Så nu sitter jag med hårinpackning och ska snart äta lite nybakat bröd. Världens bästa mamma har bakat mitt favvobröd. Så ikväll blir det att äta gott.

Var är du? Kom hem

BLONDINER HAR ROLIGARE

Jag hade lovat mig själv att gå och lägga mig kl. 21 ikväll så att jag somnar vid 22 och får min skönhetssömn. Men eftersom att klockan redan är nio och jag fortfarande inte duschat än så får jag nog bryta det löftet. Skjuta fram det en timme och se till att somna så fort som möjligt. Nu väntar duschen och tätt efter det - sängen.

ETT TILLÄGG: Jag blir så sur när jag tittar på gamla brunhåriga bilder på mig. vad tänkte jag när jag färgade det blont (?????) Ni vill inte veta hur kvalitén på mitt hår ser ut nu efter alla tusen blekningar, avfärgningar och ton med silvershampoo. En dag kommer jag säkerligen att färga tillbaka håret till brunt, men det får bli om några år. Det är mycket enklare att ha brunt hår men å andra sidan mycket roligare att vara blondin. Men om jag känner mig rätt så kommer jag nog att slänga i lite löshår till sommaren.




Datakunskap

Sitter vid skolans datorer och väntar på att 'datakunskapen' ska börja. Det är faktiskt en sjukt otaggad lektion, fast att man mest sitter i programet Garage band. Jag längtar till lunchen. Något annat som är otaggat är att detta är veckans längsta skoldag. Jag började 08.20 (dock blev jag sen) och går fram till halv fem. Jag har laddat upp med frukt och nötter för eftermiddagen. Och när klockan väl passerat halv fem så ska jag skynda mig till årets första danslektion.

SJU

Dagens händelse var/är att min bror blev 7 år. Ett stort grattis till lillkillen. Han fick ett biokort av mig, så tanken är att vi ska gå på bio tillsammans. Som en "bror-och-syster-dag".


(födelsedagsbarnet)

Skolan var som alla andra måndagar, fullt av håltimmar. Att gå upp i morse var lätt det jobbigaste idag. För vem vill gå upp ur sängen när man har en stor, varm, trygg och mysig famn att krypa upp i?
Idag har jag flyttat hem till mamma för att bo denna veckan. Så efter allt kalasande med frallor, kladdkaka, kusiner och farmor osv. så skjutsade farmor och B hem mig. Nu är jag nyduschad och om en kort stund ska jag gå och lägga mig för att sova. Ack så trött jag är.

'if you can't ride two horses at once you should get out of the circus'

Två bilder från lördagens ridtur med Hanna:





Det var galet mycket snö där vi red. Vi mötte även på en älg. Och det om något var helt galet, för jag tror aldrig jag har sett en älg innan på riktigt. Och den här var ca femton meter i från oss. En fin för/eftermiddag.

I CAN'T KEEP MY HEART FROM SINGING

Jag och Niclas är sugna på chips med dipp. Och en marabou-digestive skulle inte heller sitta fel. Men parken stänger om åtta minuter, så det är kört. Vi ska väl i stället slå på en film och pussas. Ha en bra lördagkväll



Niclas ligger förövrigt och täcker över sig själv med kuddar i brist på annat - han hatar när jag bloggar. 'Det är såååååå tråkigt..'
Jag älskar dig!

You me at six

Sitter i mitt nystädade rum och väntar på att klockan ska närma sig halv två. För då ska jag nämligen iväg och rida polle med min vän Hanna. När vi kommit tillbaka efter ridturen ska jag hem till adolfsberg igen och vänta på min trötta pojkvän, som kom hem halv fyra i natt. Jag är själv ganska trött eftersom att jag kom i säng rätt sent och har inte kunnat sova nånting i morse pga småsyskon och ett förjäkla lyhört hus. Det är väl bara att gilla läget. Nu ska jag klä på mig lite skitiga kläder, passande till stallet.

shut up and drive

Och efter denna skoldag har jag träffat Zandra en kort stund för att sedan gå hem till Ludwig. Där blev jag bjuden på mat (lyx) och sedan blev det en bil tur. Ludwig den lyckosten har skaffat körkort. Vi hämtade upp Linus och Emma och efter en lång bilfärd hamnade vi hemma hos min mor. Slogs, pratade och åt godis.



Nu är jag hemma hos pappa igen och ska om en stund gå och lägga mig. Ska sakna min man lite som förövrigt är påväg hem från Leksand efter spelning med sitt band (Embrace Elijah).

IT'S FUN

På grisbergska får man träffa grisar, varje dag faktiskt. Men det är inte ofta dom är rosa. Idag har jag haft en riktigt bra fredag i skolan, vilka äventyr.




Muffins. Nu är jag skyldig Elin 10 kr. Kunde inte hålla tassarna borta


Lite sexigt får det väl lov o vara.. eller?





Top model nästa



/

Det blev aldrig så att jag tittade på 'Vampires suck' igår, så jag ska göra ett nytt försök ikväll.
Har förövrigt varit i skolan idag och sedan på ett samtal på gymmet om kost och träning. För en gång skull ska jag ta tag i det ordentligt och 'forma' (som Sashli skulle uttrycka det) min kropp. Känns ju ganska värt att inte fega i bikini i sommar. Hur som helst, efter samtalet tränade jag en kort stund. Mest för att jag redan var på gymmet, inte för att jag orkade - för idag go' vänner, har jag redigt mycket träningsvärk. Det värsta idag? Trapporna

Robbie, I can be your angel

Ett till klipp som ger mig rysningar, är ju Robbie Williams live konsert på Knebworth (tror jag man säger). En sjuk publik. Den känslan av att en så stor publik sjunger med i sina egna låtar måste vara mäktig. Watch this:



We are the world

Något som går rakt in i hjärtat på mig är det här klippen. Det är så fint att dom sätter ihop det så här med alla (nästan alla i allafall) artister.
Den första inspellninge gjordes 1985 eller något sådant och det andra 2010 för Haiti katastrofen.


NEWS

Ny header som ni ser. Gillas hoppas jag. Nu ska jag alldeles snart krypa ner i sängen med 'Vampires suck'.

I'm so happy, I'm so glad



Igår kväll sov jag över hos min man. Så tidigt imorse, si så där 07.10 åkte vi till skolan och var där trettio minuter innan vi började.. Kumla-in-my-heart. Men nog är det värt det, att få somna och vakna bredvid min prins.

Nu har jag precis varit på två pass på gymmet så min kropp känns rätt död. Så nu är det läge för en dusch, sedan lite käk och så ett samtal till killen. Efter de då? LÄGGDAGS. Imorgon har jag också turen att ha sovmorgon, vilken lyx.

www.tranalatt.se

Då är skolan igång igen. Började med att jag kom dit och första lektionen var inställd, värt. Efter en lång skoldag så tog jag mig till gymmet. Nu, si så där två timmar, en hemfärd och en middag senare, så är jag verkligen redo för en dusch. För att sedan krypa ner i sängen och kolla på The Break-up som börjar kl. 21.00 på 5an (tror jag). Och så ska jag sakna min pojke lite också. Eller, jävligt mycket rättare sagt.

Helgen måste ta slut

Imorgon drar vårterminen igång. Jag ser dels fram i mot det, dels inte. Jag gillar mitt nya liv på Risbergska men jag känner mig fortfarande fruktansvärt skoltrött och vill inget hellre än att ta studenten.
Men nu är det verkligen sovdags, annars kommer jag aldrig upp imorgon. Godnatt

STOCKHOLM, DEL 3




ditresan, vi körde förövrigt på nått djur påvägen så tåget var blodigt. Äckligt.






BK, älskade kung




"Vi har de bra, vi längt bak i bussen..."

Fler bilder finns i min nya mapp som jag döpt till sthlm-11. MEN det är inget vi, eller jag i allfall, tänker dela med mig av. För gud vilka bilder det finns. Kul hade vi och en till resa blir det nog i sommar. Right?

STOCKHOLM, DEL 2


gråtande tjejer efter filmtittande




American Apparel


just ja, glömt nämna att jag är gravid?






Mcdonalds glassen och latten


/

Jag ska nu packa iordning lite grejer, flytt till pappa denna veckan. Och jag har r[kat tryck p[ en skit knapp s[ tecknana inte blir desamma (som ni ser). Snart tillbaka med en del 2 och 3 fr[n stockholm.

With my hands up

Vi hamnade hemma hos Töndel igår. Tillsammans med trevligt sällskap så hade jag en väldigt bra kväll. Jag och Niclas tog senare bussen hem och sov. Nu har han precis lämnat mig och åkt hem till kumla.






gillar Erikas léendet till hundra procent




Hemma hos Töndel

I'M SO HAPPY

Igår, sen kväll, dejtade jag och Niclas. Vi gjorde våfflor och var söta mot varandra (för ovanlighetens skull, hehe).




Jag älskar dig, bara dig.


Idag tog vi en vända på stan och sedan lyxade vi till det lite med saigon mat. Vi ska nu hem till Zandra, tror jag, och sedan hem till Erika. Det blir en kanon kväll skulle jag tro.

DEL 1

Nu är jag precis hemkommen från stockholm. Har haft tre underbara dagar med tjejerna och är sjukt nöjd med resan. Här är lite bilder som vi kan kalla "Del 1" från resan. Det kommer att komma mycket mer.

Från att vi kom dit till att vi åkte hem.


laga mat






gråta till A walk to remember och the last song. Och även skratt till Linas kvällsbok




shopping










bada bastu


Hemfärd

Men nu ska jag pussas med min saknade pojkvän. Och ta någonting att äta.

You've hit your one wall, now find a way around

I natt kollade vi på hemska filmer, som a walk to remember och the last song. OM vi satt här i sängen och böla som små barnungar.
Nu är det över, alla är lite trötta men vi är i full gång med att göra oss i ordning för en runda eller två eller tre i huvudstaden. Paramore är med oss i våran omvandlning från morgonlooken till den lite fräshare dagslooken.

Ha en bra dag ute i snövädret.


In stockholmo

Sitter nu hemma hos Nella i sthlm. Vi har hunnit vara i Nacka forum och kikat runt, storhandlat och nu lagar vi mat och förbereder bastun. Livet är allt bra.

Återkommer..


.

Jag och Zandra taggar Stockholm som fan. Jag ska nu duscha och packa.


(Gillar webbcamerans älskvärda kvalité)

4e

Födelsedagsbarnet är påväg upp till mig nu. Jag ska överraska med en kladdkaka som står i ugnen. Snacka om att ha världens bästa vän (jag). Sen ska vi firra klart med biljetterna. Det gick inge vidare för mig.

NÖJD.

Är precis hemkommen från ett svettigt träningspass, behövdes efter denna julen. Har under dagen planerat morgondagens Stockholm resa med mina snygga vänner. Det ska bli så jäkla kul. Vi åker nog imorgon bitti kl. 10 med tåget och kommer hem med buss på fredag kväll.
Mindre kul ska det bli att ta hand om det enorma diskberget min mor lämnat kvar till mig, TACK för det. Men när det är gjort ska jag göra iordning mat till min hungriga mage. Det blir min nuvarande favvomat - Ris och wook. Är ensam hemma hela kvällen men har jag riktigt tur så kommer Niclas hit och myser efter att han repat med sitt jätte kända band.

IDAG fyller min kära vän Zandra 16 år. Gratulerar!



OCH jag och min fina pojkvän har idag haft nio månader tillsammans.
Jäklar vad jag tycker om den killen!


HEJ.

Idag är en sådan där dag som jag inte har någonting att göra. Så jag har precis suttit och dödat lite tid med Super mario. Nu då? Ringa upp pojkvännen kanske och be han komma hit. Klockan 17 ska jag till stallet, för ovanlighetens skull, med HannaR. Om några få dagar (onsdag närmare bestämt) åker jag och mina kära girlfriends till stockholm på en liten tripp. Vi ska bo hemma hos 08-Nella och jag ska passa på att träffa 035-Ida som också gör sig ett Sthlm besök hon med.

Jag har tappat bort min kamera laddare. Jag ska leta upp den så fort jag orkar.

BLOGG BYTE, IGEN.

Jag har gjort ännu ett bloggbyte på mindre än ett halv år. Så nu är jag återigen tillbaka på blogg.se. Det glädjer mig för att här kan man göra lite vad man vill och vad som helst med dess utséende.
Tänkte slänga upp lite bilder från 2010 så att ni är med på vad som hänt, det blir en kort historia i bilder. När det är gjort ska jag gå till sängs.
Börjar någonstans i maj/juni:


Jag har gått min sista termin på Karl johan skolan


jag har gått ut grundskolan


Jag har börjat estet på (G)risbergska




jag har blivit kär i världens underbaraste kille


jag har haft en jätte fin sommar med mina käraste vänner


jag har gått från brunett till...


...blondin. En lagom jobbig process. Och ännu är det inte klart.


jag har firat nyår med bästavännen, m.fl
och haft en kanon kväll

För att göra en lång histora kort. Jag har haft ett skit bra år, med sina brister. Vissa saker har jag förträngt att det ens hänt. 2011 kommer bli så mycket bättre.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0