HEJ

När min man kom hem i lördagsnatt satt jag och Linnéa (niclas brors flickvän) och väntade på våra män - tre var dom hemma. Igår var jag fullt upptagen med att pussas och nu sitter jag hemma hos mamma. Adam ligger och sover i min soffa men ska snart dra upp honom där i från och åka till stan och köpa en bananmilkshake och hårklämmor.

ANGEL











Min dag hitills har varit bra och sjukig. Jag har umgåts med hildis och gjort om på mitt rum och så har jag ätit pizza. Nu skulle en powernap sitta fint. Och pojkvännen kommer äntligen hem i natt så jag har inget i mot om han skulle skynda sig hem lite.

ICE TEA MED BRUDAR

Mitt första inlägg om 'dagens outfit':


Wesc tröja (lånad av zandra) från inget mindre än wesc.
Linne från Lager 157
Jeans från JC.

'Kvällens outfit' i svart/vitt:

Jacka från H&M
Tjocktröja från H&M (ny by the way)
jeans från JC

Idag har jag fixat id kort, varit på banken och strosat runt på stan i väntan på mor och syster, köpt tjocktröjan, ätit mcdonalds. Intressant? Ne tänkte väl de.
Något som är intressant är min kväll. Jag har varit på soleo med Bella Frida och Fanny. Snackade skit, drack latte och åt mat och kladdkaka. Soleo stängde, så vi gick till Bells och drack ice tea och fortsatte snacka skit. Tack tack tack för kvällen raringar!
Att umgås med tre sjuka tjejer kommer nog att resultera i att jag också blir sjuk - mot alla odds (jag blir aldrig sjuk). Har redan ont i halsen.

WE'RE NOT TOO MUCH

Åkte hem till zandra, i stället för att träna.















Kvällen spenderade vi hos Ludwig med chips och godis och bröderna karlsson.

YOU'LL GET WHAT YOU DESERVE


Dagens näst-näst största händelse var att jag varit hos optikern, igen för att kolla mina linser som verkar vara ett stort problem. Ska bli skönt den dagen jag ser bra igen. Dagens näst största händelse var att jag har kört slut mig på gymmet idag (och ska tillbaka i morgon). Och dagens stora händelse var att Nicole kom förbi på kvällen och vi åt godis och chips och kollade på två och en halv film, pratade och hade de jätte trevligt. Hon har nu precis åkt hem, kl är 01.45 och jag ska definitivt gå och lägga mig om en kort kort stund.

Imorgon ska jag skriva ett cv, träna och eventuellt träffa grabbsen och brudsen på kvällen. Och fira världens bästa Adam förståss som fyller sjutton år.

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


Dagen har inte haft mycket spännande att bjuda på mer än att jag sprungit ärenden på stan och tagit en lunch/mellanmål med ludwig och zandra. Och så har jag kört ett dubbelpass på gymmet. Och förflyttat mig hem till pappa från mamma, ätit kina mat och tittat på American got talent. Det vanliga alltså.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på I rymden finns inga känslor och sakna livets kille.

I WON'T BE WITHOUT YOU

Nu imorn åker min prins i väg en vecka. En vecka känns som en hel evighet, bara för att han åker bort. Hade det varit skolvecka hade det säkert inte känts lika mycket. Jag ska därför slänga ihop lite kladdkaka smet och tröstäta till nått dåligt tv program på tv eller sätta igång en film i klädd hans skjorta som luktar så himla gott.

Jag har förresten fått köpa detta linne av Emma. Jag har velat haft det sen i somras. Och nu, finally!


veckans mys-skjorta:





TO SHOW YOU WHO I AM



Nu åker jag iväg med två pinglor och en stark man för att kolla på min nusse när han spelar. Jag åker sedan med han hem och äter chips och sussar.

NIGHT IN THE CITY


Min kväll har spenderats med zandra och emma. Men mest emma. Vi var först på Gröna grodan, dom stängde tidigt. Sedan dess har vi strosat runt på stan i den bittra kylan. Jag har ringt varenda kotte i örebro känns det som och denna lördagkvällen var verkligen hela stan död.









Jag och Emma kom hem för inte så länge sedan. Vi äter nu choklad och jag har testat hennes löshår. Återigen är jag såld. Ja, jag har varit en riktig lös-hår-brud under hela min tid som brunett, åtminstone halva tiden. Och nu ska jag bli sådan igen till sommaren då jag samlat ihop lite pengar och orkat ta mig iväg till stockholm. Det blir kuuuul.


WHAT TO DO?


Väntar på att zandra ska höra av sig och så kollar jag på Stockholm Boogie. Har precis ätit pannkakor och nu firrat med bilder. Ikväll då? Ja, det kan man fråga sig. Synd att man inte är arton. bara fjorton månader kvar.. 






BAKE A CAKE

Igår var jag sugen på nått riktigt gott och kollade upp receptet på kokostoscakaka och satte igång o baka. Resultatet kunde blivit bättre men hade en för stor form så den blev inte så kladdig som jag ville. Chrisse och Nicke hjälpte mig att provsmaka och det var klart godkänt från deras sida.

Receptet hittar ni HÄR.




Vid halv nio tog vi bussen till kulturskolan där Hanna, Mattias och Carl hade redovisning av sina projektarbeten. Det var riktigt riktigt bra. Bestis Emma var med i vårat sällskap också och vi satt alla och njöt i dom ca 50 minuterna som de varade.
Men nu är det en ny dag och min älskade har lämnat mig för att åka på turné med bandet, Embrace Elijah. Och imorgonkväll Örebroare, så bör ni befinna er i b-salen.

Jag ska träffa zandra och motala idag. Och så ska jag äta mina goda kokoskakor. Förhoppnings hittar vi på något kul ikväll.

SOON

Eso veckan har tagit fart och börjar faktiskt nå sitt slut. Ikväll hade vi två föreställningar och imorgon har vi två till. Sedan får vi gå på sportlov, behövligt. I nuläget sitter jag och väntar på pojkvännen och tänker krypa ner i sängen så fort han anlätt. Jag känner mig sliten.

ALLA HJÄRTANS DAG








Jag har haft en underbar dag med min man. Han mötte upp mig med en ros i handen, bjöd mig på fika och bio. När vi kom hem hoppade jag in i duschen och när jag kom ut, hade han lagt upp en bukett rosor på sängen och tänt ljus (se bild). Och nu sitter jag här och bloggar. Jag som borde vara upptagen med pusskalas... jag så kääääääär. NU blir det pusskalas.

WHAT'S UP WITH THAT?

Denna veckan drog vi igång med esoveckan. Hade betygsamtal idag angående kursen och fick glada nyhetet. Skoldagen har varit jäkligt bra (men eftermiddagen ännu bättre, läs i nästa inlägg).
Dagen i bilder:






(favorit bilden)




YOU ARE THE BEST PART OF ME

Idag är det alla hjärtans dag och det firar jag med lite pussbilder på mig och Niclas







Jag älskar dig!

FLYING FREE LIKE A FLOCK OF BIRDS


Kvällens lilla händelse i dåliga bilder:








EMBRACE ELIJAH

Men kvällens stora händelse finns inte på bilder. Jag och Emma åkte hem till Denise och kollade på "Det regnar köttbullar". Sedan mötte jag upp Niclas på bussen och vi åkte hem och sov.

Nu är det häng hemma hos mig med den andra snygga Emman, Ludwig och Adam. Solsidan är slut sen en timme tillbaka vilket innebär att livet börjar igen om en vecka. Ses

YOU'RE THE BEST PART OF ME


Min sötipelle har klippt håret, å han är så fin så jag dör.



Kom hem från bion för en stund sen. Jag är världens bästa storasyster som går på bio med lillbrorsan. Imorgon är det äntligen fredag och jag har hela helgen planerad - Gillas. Ogillas - vädret.

ESTET-ISKT

3 av 4 prov avklarade. Nästa vecka är det ESO vecka som gäller. Det innebär att vi kommer att vara på svänghjulet (risbergskas danslokaler) och göra allt estetiskt som man kan tänka sig.

Fula estetbilder i svartvitt:


klassråd

sånglektion

sblock

promenad med esA

Idag har jag haft en ganska bra dag. En okej dag i skolan, fick hamburgare (fast med pannbiff) hemma hos Ludwig, varit på ett as bra corepass och ett as bra danspass. Sitter nu och fundrar lite på när jag börjar i morgon och när jag slutar. Imorrn kväll ska jag och min lillebror på bio, vi ska se Trassel.
Men nu är det sovdax.

LES MISÉRABLES

Sitter vid fönstret i köket och pluggar inför två redovisningar i morgon. Utanför snöar det, det snöar. Jag kan inte fatta det. Ja min kväll är väl inge vidare. Snö, plugg och utan min älskade pojkvän. Det gör ont att inte få somna i hans famn i natt. Just ikväll vill jag det mer än något annat.
Ne, nu går jag och lägger mig och kollar på Les Misérables.

HEY SISTER








Har precis kommit hem till pappa. Här är de livat as usual, Hildis håller oss i god stämning bara genom att le eller vinka. Hon är den sötaste lilla tjejen i hela världen. Och så vill hon bli hockeyproffs.
Niclas är också här som ni ser. Så himla bra söndag, för snart börjar solsidan också. Go'kväll!

SOLEN STÅR HÖGT

Nu går jag ut och går, först till hagabadet där jag tänkt simma en halvtimme eller två halvtimmar. Sedan styr jag stegen hem igen, fast än riktig omväg för att få röra på mig efter denna helgen då matinnehavet varit lika mycket som för en vecka, typ.

MOVIE NIGHT







Kvällens snyggaste bilder. Vi såg på melodifestivalen, mest för att Martin älskar det och sedan såg vi en sjuk film som heter Black swan. Rekomenderas inte, jag fattade inte ett piss. Nu har jag precis sett reprisen på solsidan. Fy va bra det är, i morgon är nästa avsnitt. Så då ska jag sitta bänkad framför tvn och inte i en bilkö som jag gjorde förra söndagen. Godnatt

CHOCOLATE

Min dag resulterade i skolarbete, tacos och nu.. damdadadaaam: digestive marbou. Min absoluta favorit. jag ska snart i väg och möta mackisen för att gå hem till mr Jonsson. Vi ska tagga till melodisfestivalen och 00.20 måste jag se solsidan eftersom att jag missa det i söndags - det viktigaste idag. Jag har till och med ställt klockan så jag inte ska missa det. Ha en bra lördagkväll!





Jag älskar webcam bilder. ÄLSKAR.

DJ, BLOW MY SPEAKERS UP

Jag var nog världens snällaste flickvän igår. Jag köpte ett linne till mig OCH till Niclas. Han blev glad och jag blev glad. Vi gick till la baguette och åt deras goda kladdkaka (som inte var så god som jag hoppats på) och på kvällen åt vi pizza på Tre kronor.



Vi tog sedan bussen hem till L och H. Niclas åkte hem tidigt för att han idag ska till gävle och kolla på hockey. Men jag hade i vilket fall som helst en jätte trevlig och rolig kväll med vännerna. Jag sov över på deras soffa med zandra på en madrass nedanför. Och nu är jag hemkommen, eller för några timmar sedan rättaresagt.







Nu är jag mer en redo för ett träningspass efter gårdagens matinnehav. Men mentalt orkar jag inte. Så vi får se om det blir att jag åker och simmar på Hagabadet eller om jag tar en kort promenad till min granne Coop nära och köper en marabou-digestive-chokladkaka.

Återkommer...

MY MAN

Idag har jag och världens bästa och finaste kille 10 månader. Det är galet hur mycket jag tycker om honom.


LOVE THE WAY YOU LIE (part 2)

Jag drömmer jävligt ofta om att jag blir/är brunett igen. Rena rama mardrömmen efter den här långa processen till att bli blond.
Jag har sovmorgon denna morgon vilket jag älskar, jag bara älskar torsdagar. Nu är det jag och Rihanna hemma, med min ljuva morgonstämma försöker jag slå brudens gudomliga röst. Misslyckat.

WINTER WONDERLAND

Detta är dagens stora händelse:











Jag är svin trött nu efter dagen med estetarna i ånnaboda, en promenad i stan med min älskade, träningen och dansen. Verkligen SVIN TRÖTT. Så nu ska jag lägga mig i sängen med mina nu hatade matte böcker. För tyvärr så måste jag plugga inför morgondagens matteprov, hur lite jag än vill det.

Förresten så hade jag en riktigt dålig kväll igår. Jag säger som jag sa på facebook: ibland önskar jag att jag var med i en amerikans b-serie då alla gråter och skäller på varandra efter manus. För då kan inget bli fel, då blir mina frågor och mina svar, och dina svar precis som jag tänkt mig.

I STILL BELIEVE





Bilder tagna från dagens datakunskap då jag inte fick någonting gjort pga att mitt arbete har skaffat sig ben och sprungit bort. Nu sitter jag och dricker proviva och lyssnar på veckans sångläxa, I still belive från musikalen Miss Saigon. (För er som inte vet går jag musikestet på Risbergska) Och snart ska det pluggas mer. Imorgon ska vi ha friluftsdag i ånnaboda. Fast dom coolaste åker till Romme och så cool är inte jag. Ye, hej.

RSS 2.0